Livrare gratuita la peste 150 lei

Povestea noastra

Povestea noastra

Cum se face sapunul natural Deja Vu

Déjà Vu natural

Întoarcerea la origini: O perspectivă asupra puterii vindecătoare a naturii la Déjà Vu.

Natura este un dar pentru noi, simplii oameni, ce ne bucurăm în fiecare zi de cromatica sa, mireasma sublimă, alinarea contra stresului cotidian, dar și de beneficiile sale. Atunci când razele soarelui, vaporii de apă, vântul și focul au creionat Pământul actual, nu am fi crezut niciodată perfecțiunea poate fi atinsă. Secretul naturii nu mai este un secret pentru cei ce doresc îl cunoască, întrucât simplitatea și meticulozitatea ei o pot face ușor de înțeles pentru a te apropia de valorile ei, de capacitățile ei magice și de puritatea sa. Oamenii sunt rezultatul armoniei dintre cele patru elemente ale naturii, iar sufletul caută întotdeauna se reîntoarcă acasă, spre origini. Tocmai de aceea, noi ne dorim oferim mai departe o mostră a echilibratei naturi chiar în casa ta, aici, la Déjà Vu. 

sare de baie si sapunuri naturale ambalate

Déjà Vu – cel mai scurt drum către natură.

Un strop de pasiune, doar ingrediente naturale, politici armonioase cu mediul și grijă pentru viitor, săpunurile solide Déjà Vu te teleportează într-o simplă secundă într-o câmpie de poveste de lavandă, mușețel sau gălbenele, acolo unde nu doar culorile te vor uimi. Ori, îți oferim un bilet către frumoasa zonă mediteraneană pentru a testa săpunurile noastre cu citrice, de la lămâie, la portocală sau chiar la grapefruit și goji. Ești o fire mai exotică și extravagantă? Noi îți oferim un bilet către culturile de ceai verde sau negru din Sri Lanka sau India, ori chiar în pădurile ecuatoriale luxuriante pentru un miros autentic de cafea. Mult prea exotic? Tropicalul este potrivit pentru tine, unde papaya, aloe vera sau kiwi-ul sunt invitații tăi într-o călătorie marca Déjà Vu 

Cele 12 săpunuri solide sunt tichetele tale către a te descoperi, a descoperi natura și a te transpune într-o aventură entuziasmantă, chiar din confortul casei tale.  

Oh, să nu uităm. Nu ne-am dezvăluit încă toate ingredientele săpunurilor solide, ci te așteptăm să le descoperi chiar tu pe website. Puțin mister nu strică niciodată. Însă, în funcție de tenul tău îți oferim noi cele mai bune recomandări. Ten uscat? Săpunul solid cu morcov, Esprit de la Terre. Ten gras? Săpunul solid cu lavandă, Matins de Lavande. Vrei un ten mai tânăr și revigorat? Săpunurile solide Parfum d'Agrumes și L'Amour Vert sunt răspunsul. 

Dejavu_0 100

Cum să folosești săpunul Deja Vu pentru față

Te-ai hotărât care este săpunul solid perfect pentru tine? L-ai comandat? Știam că ești o fire curioasă și exigentă, tocmai de aceea ți-am pregătit și un mic ghid de utilizare, cu scopul de a maximiza efectele benefice ale săpunurilor solide Déjà Vu, iar tu să îmbrățișezi natura în fiecare zi. 

Începem ușor prin spălarea mâinilor și a feței doar cu apă ușor rece, înviorându-te și hidratându-ți pielea, ulterior sosind cu apă călduță – fierbinte și săpunul solid, până în punctul de clăbuc. De ce apă fierbinte? Aceasta activează ingredientele cheie ale săpunurilor noastre. Clăbucul format este agentul masajului tău, pe care îl vei realiza timp de un minut, sub mișcări circulare, apăsând pielea ușor pentru oxigenare și fluidizarea circulației sanguină. Nu vrem să îți stricăm surpriza, așa că nu îți vom spune despre mirosurile îmbietoare și cremozitatea săpunului, ce îți va oferi o senzație extrem de catifelată.  

Știm, masajul a fost relaxant, însă este timpul pentru clătire, unde îți recomandăm apă călduță din abundență.  

Nu ai văzut rezultatele din prima zi? Nu îți face griji, le vei observa chiar tu după prima săptămână. 

Dejavu_0 85

Cum să folosești săpunul Deja Vu pentru corp

Ești mulțumită de efectele săpunurilor solide Déjà Vu pentru mâini și față? Atunci, îți oferim un mini ghid de utilizare și pentru corp, și partea bună este că nu ai nevoie de burete, întrucât forma este foarte ergonomică. Deja ești obișnuită cu tratamentul pentru față, astfel încât spunem doar: clăbuc, apă fierbinte, masaj mișcări circulare. Însă, de data aceasta este nevoie de 3-5 minute pentru rezultate maxime, unde masajul va desface porii și va facilita pătrunderea substanțelor nutritive.  

Clătirea, îți recomandăm, fă-o trecând gradual de la apă fierbinte la apă ușor rece pentru închiderea mai rapidă a porilor și captarea substanțelor nutritive.  

Nu doar pentru față avem câteva recomandări, ci și pentru corp. Dorești efect exfoliant? Săpunul Café et Papillons. Dorești un săpun antibacteriat, perfect și pentru copii? Săpunul Ailes des Cannelles este realizat pentru tine. 

sapunuri naturale pe o farfurie si un servetel de panza

Alchimia sărurilor de baie Déjà Vu: Vindecare, relaxare, încântare.

Și tocmai atunci când credeai că aventura ta cu Déjà Vu nu te mai poate surprinde, sarea de baie își face apariția pentru a îți completa rutina ta, dar și pentru a-ți oferi o nouă experiență magică. Ce poate fi mai relaxant decât o baie fierbinte și o ședință de aromoterapie, chiar în propria ta baie?  

Noi suntem amatori de dulciuri, tocmai de aceea îți oferim o experiență dulce, cu miros delicios de ciocolată și scorțișoară. Îți plac mai mult aromele fructate? De abia așteptăm să îți spunem despre sarea de baie cu portocală și patchouli. Ești o fire mai pământeană? Nu poate fi nimic mai bun decât sarea de baie cu 3 argile. Îți plac și dulciurile, dar și culoarea galben? Ei bine, sarea de baie cu gălbenele și miere este aici pentru tine. Suntem de acord că mirosurile florale sunt încântătoare, tocmai de aceea îți oferim și sarea de baie cu lavandă și Ylang-Ylang.  

Proprietățile sării de baie sunt nenumărate, iar noi te așteptăm să le vezi pe toate pe website, acolo unde poți alege ce ți se potrivește cel mai bine. 

Ghid de utilizare pentru sarea de baie

O atmosferă cozy, câteva lumânări neparfumate, o cadă plină cu apă fierbinte și sarea de baie Déjà Vu. Este tot ce ai nevoie după o zi obositoare de muncă, o zi în care ți-ai dedicat timpul familiei ori pentru un simplu răsfăț personal. 

Mulțumim pentru că ai ales săpunurile solide sau sarea de baie Déjà Vu. Promitem că nu vei regreta! 

sare de baie cu lavanda in ambalaj
0