Povestea noastră

Video

Déjà Vu Natural s-a aventurat în industria de săpun handmade, fără aditivi și conservanți. Cum s-a ajuns la cele 12 săpunuri naturale, dar și la sărurile de baie și lumânările parfumate, vă povestim îndată. Totul a început când am constatat cât de încărcate sunt etichetele celor mai multe produse. Ne-am întrebat dacă nu ne putem întoarce la perioada copilăriei, când starea de bine era sinonimă cu simplitatea. Și când baia revigorantă și relaxantă era însoțită de un săpun format din doar câteva ingrediente, fără nimic în plus. Nici măcar parfum.

Oh, să nu uităm. Nu ne-am dezvăluit încă toate ingredientele săpunurilor solide, ci te așteptăm să le descoperi chiar tu pe website. Puțin mister nu strică niciodată. Însă, în funcție de tenul tău, îți oferim noi cele mai bune recomandări. Ten uscat? Săpunul solid cu morcov! Ten gras? Săpunul solid cu lavandă! Vrei un ten mai tânăr și revigorat? Săpunurile solide pe bază de aloe vera și castravete reprezintă răspunsul.

Sărurile de baie Déjà Vu îți oferă pachetul complet

Pentru armonie și pentru un simplu moment de respiro, avem numeroase alte opțiuni. Nu numai în rândul săpunurilor, ci și în acela al sărurilor de baie. Iar dacă vrei să prelungești momentul de relaxare și în afara căzii, lumânările noastre parfumate sunt soluția. Proprietățile sării de baie sunt nenumărate, iar noi te așteptăm să le vezi pe toate pe website, acolo unde poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.