Secretele lavandei

Secretele lavandei

Lavanda sau levănțică are un parfum care ne transformă instant într-o altă lume. Iar pe lângă mireasma unică și frumusețe, lavanda are și multiple beneficii pentru întregul corp.

Ceaiul de lavandă este excelent atât pentru sănătatea pielii, dar previne și căderea părului și păstrează dinții sănătoși și albi.

Poate unul dintre avantajele cele mai mari ale lavandei este relaxarea pe care ne-o oferă mirosul plăcut. Uleiul de levănțică este cunoscut pentru proprietățile de relaxare. Poți adăuga doar câteva picături de lavandă într-o baie fierbinte și vei uita pentru câteva momente de toate grijile de peste zi.

Lavanda este excelentă și pentru o casă curată. Poți să folosești câteva picături din uleiul de lavandă în produsele de curățenie pe care le ai deja pentru a aduce un plus de prospețime și strălucire.

Mai mult, florile de lavandă uscată nu sunt doar foarte frumoase și minunate ca decor. Acestea dau un miros plăcut și relaxant în încăpere, alungă ţânţarii din casă, iar puse în săculeţi printre hainele din dulap ajută la eliminarea moliilor.

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.