Sarea de baie

Sarea de baie

SAREA este un amestec mineral alcătuit în majoritate din clorură de sodiu (NaCl), masă solidă, cristalizată, de culoare albă, higroscopică.
SAREA DE MARE este sare obţinuta prin evaporarea apei de mare. Conţine ioni de sare: clorură de sodiu, sulfat, magneziu, calciu, potasiu, bicarbonat de sodiu, bromură, borat, stronţiu.
SAREA DE BAIE este unul din ingredientele obligatorii pentru o îmbăiere perfectă. O baie relaxantă este câteodată mai eficientă decât o terapie de revigorare a organismului.

BENEFICIILE SĂRII DE BAIE

a. Face pielea fină
Băile de sare hidratează pielea, o fac mai fină şi o protejează împotriva eczemelor, bune pentru exfolierea pielii.
b. Reduce acneea
Sarea de mare are efecte antibacteriene şi este o sursă de nutrienţi pentru pielea ta.
c. Relaxează muşchii
O baie cu sare de mare ajută la relaxarea muşchiilor.
d. Scad stresul
Despre stres se ştie că este unul dintre factorii responsabili cu declanşarea unor boli grave, de aceea este bine sa încerci să te relaxezi în perioadele stresante făcând o baie cu sare de mare.
e. Relaxează şi favorizează starea de bine
Dacă ai probleme cu somnul, atunci ar trebui să încerci să iţi faci băi cu sare de mare măcar de 2 ori pe săptămână.
f. Calmează durerile reumatice
Când ai dureri reumatice, este bine să faci o baie cu sare de mare, acestea vor ajuta foarte mult la ameliorarea durerilor.
g. Ajută la reducerea efectelor răcelii şi gripei
Fă-ţi o baie fierbinte cu sare de mare când ai răcit şi o să scapi mai repede de răceală.

SARE DE BAIE CU MIERE

Mierea în combinaţie cu sarea de mare menţine pielea moale, elastică şi catifelată. Prin proprietățile sale, sarea de baie cu aromă de miere şi ceai de gălbenele alungă insomniile, ajută la respirația pielii, oferă o baie calmantă şi plăcută.

SARE DE BAIE CU LAVANDĂ

Lavanda are o acţiune calmantă, vă destinde simţurile, atât la nivelul creierului, cât şi al pielii. Uleiurile esenţiale de lavandă, ylang-ylang şi grapefruit declanşează o stare de bine, de fericire. Aşadar, o baie cu sare de mare cu lavandă înlătură oboseala, relaxează, calmează şi curăţă pielea în profunzime.

SARE DE BAIE CU PORTOCALĂ

Stimulează circulaţia sângelui, relaxează, revigorează şi regenerează pielea prin mirosul proaspăt de goji şi portocale lăsând-o moale şi placută la atingere. Uleiurile esenţiale ce intră în compoziţia sării de baie au efect de aromaterapie.

SARE DE BAIE CU SCORŢISOARĂ

Parfumează apa cu mirosul său îmbietor de scorţisoară. Aceasta relaxează, catifelează, curăţă şi ajută la menţinerea tinereţii pielii. Uleiurile esenţiale utilizate în compoziţia sării de baie revigorează, îndepărtează oboseala şi menţin echilibrul pielii datorită antioxidanţilor din structura lor.

SARE DE BAIE CU ARGILE

Sarea de baie cu argile are efect detoxifiant, revigorant, energizant şi tonifiant. Argila albă are proprietăţi cicatrizante; curaţa epiderma, având un efect antiseptic şi regenerator la suprafaţă. Argila roşie este o argilă delicată, fiind utilizată în sarea de baie datorită proprietaţilor sale tonifiante, purificând, curăţând, cicatrizând şi hrănind pielea. Argila verde absoarbe excesul de ulei de la suprafaţa epidermei, purificând porii, restabilind echilibrul natural, lăsând pielea uşoară şi proaspată.

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.