Sarea de baie: beneficii

Sarea de baie: beneficii

Sarea de baie are numeroase beneficii dincolo de aspectul minunat și mirosul plăcut – beneficiile pe care le aduce asupra corpului sunt numeroase, iar după utilizarea ei vei simți diferența pe piele, în starea de spirit și multe altele.

Atunci când este folosită în formă naturală, conține multe minerale benefice și substanțe nutritive care îți mențin pielea netedă, moale și suplă. Unele dintre mineralele găsite în sarea de baie includ magneziu, potasiu, calciu, bromură și, desigur, sodiu. Aceste minerale sunt ușor absorbite în porii noștri și sunt cunoscute pentru a curăța și purifica pielea la nivel molecular, îmbunătățind strălucirea, tonul și textura pielii. Magneziul ne ajută să luptăm împotriva stresului și să combatem oboseala; calciul ține retenția de apă sub control, menține oasele sănătoase și poate ajuta la stoparea osteoporozei; potasiul echilibrează nivelul de umiditate în piele; bromura calmează oboseala și mușchii inflamati; sodiul joacă un rol semnificativ în gestionarea echilibrului lichidului limfatic în corpurile noastre. Rezultatul? Sarea de baie aduce beneficii nu numai asupra pielii, ci și asupra întregului corp – din interior spre exterior.

Un alt beneficiu al băilor cu săruri este că aceasta ne ajută să ne detoxifem pielea. Apa caldă deschide porii, permițând mineralelor din sare să îți curețe pielea în profunzime. Îmbăierea într-o soluție de apă caldă și săruri de baie va lucra pentru a scoate impuritățile, poluarea, uleiul și murdăria din piele. Sarea de baie îți întinerește pielea – s-a demonstrat că folosirea regulată scade aspectul liniilor fine prin umflarea pielii și echilibrarea umidității.

Beneficiile sărurilor de baie nu sunt doar profunde; sărurile de baie recoltate din Marea Moartă s-au dovedit a trata și gestiona eficient simptomele osteoartritei și tendinitei. Diverse studii au demonstrat și mai multe beneficii prin utilizarea sărurilor de baie – simptome precum mâncărime, insomnie și psoriazis par să scadă după îmbăiatul în mod regulat timp de câteva săptămâni.

Beneficiile sărurilor de baie se extind dincolo de timpul petrecut în cadă – după baie, te vei simți calm, relaxat și fericit. Sărurile de baie infuzate cu uleiuri esențiale, cum ar fi lavanda sau mușețelul, te calmează și te pregătesc pentru un somn bun; dacă faci baie dimineața, sărurile de baie infuzate cu citrice sau uleiuri esențiale de ceai verde te vor energiza, astfel încât să îți poți începe ziua cu focalizare și entuziasm.

Cea mai bună parte: te poți bucura de beneficiile sărurilor de baie fără efecte secundare. În plus, sărurile de baie sunt sigure pentru toată lumea, ușor de utilizat și foarte accesibile.

Ce mai aștepți? Beneficiile de sărurilor de baie te așteaptă!

Cu drag,

Déjà  Vu

Natura în mâinile tale!

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.