Ritualuri de toamnă pentru îngrijirea pielii

Ritualuri de toamnă pentru îngrijirea pielii

Toamna este anotimpul nostalgiilor, a emoțiilor, a culorilor. Odată cu schimbările ce se petrec în natură, apar și modificări la nivelul organismului nostru, al felului cum el reacționează la stimulii din mediul înconjurător. De aceea, ți-am pregitit 4 sfaturi esențiale pentru ca organismul tău să fie în ritm cu natura.

Să începem:

Înlocuiește-ți produsele de curățare

În timpul verii te-ai obișnuit cu săpunul sau gelul de duș fructat care pe timp de toamnă s-ar putea să aibă un efect de uscare a pielii. Acum este momentul să îl schimbi cu un săpun sau gel de duș cremos și hidratant. Îți recomand săpunul natural „Ailes de Cannelle” care, pe lângă faptul că îți hidratează piele este foarte potrivit şi pentru pielea obosită sau aspră, scorţişoara fiind antioxidantă, iar alături de uleiul de măsline stimulează circulaţia şi tonifică ţesuturile. În plus, revitalizează pielea crăpată şi bătătorită a tălpilor, având efect asupra îmbunătăţirii circulaţiei periferice la persoanele care au mai tot timpul picioarele reci.

 Exfoliază-ți pielea o dată sau de două ori pe săptămână

Credeai că prin exfoliere îți vei usca pielea? greșit! Prin exfoliere, de fapt, stimulezi pielea în a produce uleiuri naturale benefice. Îți recomand săpunul natural „Cafe et Papillons”, nefiind puternic abraziv te ajută să aplici o exfoliere delicată asupra pielii tale.

Hidratează-te

Frumusețea vine din interior. Și mă refer aici la sensul intrinsec al acestei afirmații. Consumînd aproximativ 8 pahare de apă pe zi vei reuși să îți păstrezi pielea hidratată și îți vei ajuta organismul să elimine toxinele. De asemnea, încearcă să bei un pahar cu apă în plus la fiecare pahar de alcool sau ceașcă de cafea consumată. Acest lucru te va ține departe de deshidratare.

Consumă alimente de sezon

Mere, avocado, banane, sfeclă, morcovi, castane, clementine, afine, usturoi, struguri, grapefruit, kiwi, portocale, rodii, dovleac, gutui, cartofi dulci, mandarine etc.

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.