Iată cum trebuie să îți alegi săpunul

Iată cum trebuie să îți alegi săpunul

Majoritatea oamenilor încearcă în mod activ să reducă la minimum cantitatea de toxine care intră în corpul lor. Mănâncă mâncare bună, beau apă purificată, respiră aer purificat, iar alții iau măsuri suplimentare pentru a-și detoxifica corpul. Cu toate acestea, ceea ce mulți oameni nu își dau seama este că toxinele pot fi absorbite prin piele. La fel de important este și momentul în care alegem ce săpun să folosim. Având în vedere procesul industrial folosit pentru producerea multor săpunuri cunoscute, nu este surprinzător faptul că cele mai multe conțin substanțe chimice, vopsele și arome care nu inspiră încredere … substanțe discutabile pe care mulți dintre noi ar fi mai bine să le evităm. Dacă doriți să minimalizați „toxinele ocazionale” la care tu și familia ta vă expuneți, luați în considerare utilizarea săpunului natural.

De ce să utilizezi săpun natural?

Mulți oameni au pielea sensibilă, care nu răspunde bine la săpunul încărcat chimic. Folosind săpun natural, este posibil să eviți sau cel puțin să reduci problemele de piele cauzate de ingredientele chimice iritante.

Chiar dacă nu vei avea o erupție cutanată, substanțele chimice folosite pentru a face săpun convențional îți vor usca cu siguranță pielea. Săpunurile din magazine nu conțin de obicei glicerină (un agent de hidratare). Din păcate, mulți oameni așteaptă până când mâncărimea sau pielea uscată devine o problemă înainte de a face trecerea la săpun natural.

 

Ingrediente în săpunul natural

Cumpărăturile pentru produse de igienă trebuie să fie cum sunt cele pentru cumpărarea de alimente – citește întotdeauna eticheta! Unele produse pretind a fi „făcute cu ingrediente naturale” sau „făcute cu ingrediente organice”; cu toate acestea, există o mulțime de companii care folosesc doar un astfel de limbaj ca o strategie de marketing. Reține că numai săpunurile etichetate cu certificat de 100% natural vor conține ingrediente cu adevărat naturale.

Este un pic prea simplist pentru a fi o regulă tare și rapidă, dar, ca orientare generală, trebuie să cauți un produs care conține ingrediente familiare, și nu unul care să redea informații ca un catalog al companiei de aprovizionare cu substanțe chimice. Componentele obișnuite găsite în săpunul natural includ:

  • Aloe
  • Mentă
  • Plante cu diverse beneficii
  • Ulei de cocos
  • Scorţişoară
  • Ulei de măsline
  • Lapte de capră
  • Uleiuri esențiale
  • Argile
  • Unt de Shea african nerafinat

 

Deși atenția la detalii ar putea însemna că opțiunea naturală este mai costisitoare cu câțiva lei, pentru mulți, beneficiile pentru sănătate – ca să nu mai vorbim de calitatea produsului – justifică costul suplimentar. Este o achiziție de care te va face să te simți bine și să te bucure.

 

Cu drag,

Déjà  Vu

Natura în mâinile tale!

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.