Folosești săpun natural? Iată 5 beneficii

Folosești săpun natural? Iată 5 beneficii

Săpunul natural este foarte diferit de săpunurile făcute în comerț. De exemplu, săpunurile naturale Déjà Vu sunt săpunuri făcute pe bază de plante (folosind metoda răcirii – ceea ce presupune evitarea fierberii lor pentru a păstra ingredientele nutritive) şi uleiuride bază, precum: unt de shea, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de gălbenele, ulei de ricin.

Iată si câteva beneficii ale săpunurilor naturale:

#1 Cruelty-free

Acest lucru înseamnă că niciunul dintre ingredientele folosite în fabricarea săpunurilor naturale nu este testat pe animale înainte de a fi vândute publicului.

Multe dintre ele sunt testate dermatologic pe pielea oamenilor, verificându-se că sunt potrivite pentru cei cu piele sensibilă.

#2 Este delicat cu pielea

Săpunurile naturale tind să fie mult mai blânde cu pielea, fiind ideale pentru cei care au pielea sensibilă și, de asemenea, pentru copii.

Copiii noștri îl vor iubi!

La urma urmei, săpunul antibacterian poate usca pielea, care poate fi foarte inconfortabilă în timp, mai ales pentru cei mici.

De asemenea, ajută la hidratarea naturală a pielii, menținând pielea și mâinile moi.

 

# 3 Este săpun adevărat

Pentru ca un săpun să fie considerat „săpun”, acesta trebuie să fie făcut din grăsimi și uleiuri sau acizi grași. Non-săpunurile de curățare mai sunt numite și detergenți sintetici pentru că au întregime ingrediente sintetice în loc de ingrediente naturale.

#4 Conține ingrediente de calitate superioară

Săpunul realizat manual este în primul rând făcut cu dragoste și pasiune. Ingredientele pe care le conține precum uleiul de măsline, care este blând și plăcut pentru piele, amestecat cu unt de shea, ulei de ricin și ulei de nucă de cocos pot crea un săpun de lux și cremos, cu o spumă minunată.

#5 Are calități antibacteriene naturale

Multe dintre uleiurile naturale care se găsesc în săpunul natural conțin proprietăți antibacteriene și anti-fungice.

Acestea acționează așa cum sunt de la mama natură și sunt complet naturale, deci nu există riscul expunerii la substanțe chimice sintetice.

În plus, săpunurile conțin adesea uleiurile esențiale care vin la pachet cu plantele folosite la fabricarea lor. Acestea ne ajută să ne simțim relaxați, dar și să ne să ne protejăm mâinile de bacterii.

 

Cu drag,

Déjà  Vu

Natura în mâinile tale!

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.