Cum să păstrezi un miros plăcut în casă

Cum să păstrezi un miros plăcut în casă

Odată cu sezonul rece, petrecem din ce în ce mai mult timp în casă, iar nimic nu se compară cu o atmosferă armonioasă. Pe lângă dragoste, avem și noi niște trucuri pe care vrem să le împărțim cu tine prin care poți să menți un miros plăcut în locuință.

  1. LUMÂNĂRILE PARFUMATE
    Lumănările parfumate în mirosul preferat de tine pot să transforme total întregul aer din casă. De exemplu, o lumânare cu parfum de lavandă te va ajuta să uiți de toate problemele de peste zi și să te relaxezi. Ai grijă, însă, nu le lăsa aprinse o lungă perioadă de timp și mai ales nu le lăsa nesupravegheate.
  2. SĂPUN
    Săpunurile Deja Vu sunt cunoscute pentru parfumul puternic. Pune-le printre haine pentru a păstra prospețimea pentru o lungă perioadă de timp.
  3. CAFEA
    De câte ori nu am văzut recipiente cu cafea în magazinele de parfumuri? Asta pentru că boabele de cafea ne ajută să atenuăm oboseala olfactivă care apare în timpul unei sesiuni prelungite de mirosit diverse esențe. Poți pune mai multe recipiente cu boabe de cafea prin casă pentru a te relaxa.

Cu toate acestea, pentru a păstra o casă curată și frumos mirositoare, nu uita să elimini sursa mirosurilor neplăcute și să elimini umezeala din locuința ta.

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.