9 idei pentru a trăi o viață fără toxine

9 idei pentru a trăi o viață fără toxine

O viață fără toxine este ceea ce noi toți ne dorim, dar știi de fapt câte substanțe chimice dăunătoare intră în corpul tău? Noi am identificat o parte din ele pentru ca tu să le poți elimina din rutina ta zilnică.

  • Detoxifică-ți îngrijirea pielii

Citește informațiile despre ingredientele pe care le conțin produsele tale de îngrijire. Aplicăm în jur de 200 de substanțe chimice pe pielea noastră în fiecare zi, astfel încât să știm ce să evităm este important.

  • Unghiile fără toxine

Alege natural când vine vorba de manichiura ta. Deși în trecut formulele fără toxine nu au fost foarte greu de purtat, o nouă formulă este setată să schimbe lucrurile.

  • Machiaj mineral

Ia o pauză de la pigmenți chimici și sintetici folosind un machiaj mineral, care este ușor la fel de eficient ca omologii săi dăunători.

  • Nu te stresa

Două substanțe chimice dăunătoare, adrenalina și cortizolul, sunt eliberate în sânge de fiecare dată când suntem stresați.

  • Atenție la dormitor

Toxinele îți pot întrerupe și somnul, astfel încât dormitorul tău trebuie să devină un sanctuar fără substanțe chimice ținându-ți fereastra deschisă și mutând toate parfumurile și odorizantele  într-o altă cameră.

  • Renunță la substanțele chimice de curățare

Aerul poate fi de până la cinci ori mai poluat decât în exterior, chiar și în zonele urbane, datorită produselor chimice din produsele de curățat.

  • Nu face sport în poluare

Mișcare este bună, dar nu în zonele poluate. Poluarea cu efecte negative asupra sănătății tale crește când faci orice activitate aerobă.

  • Combaterea pesticidelor

Pesticidele pe care le ingerăm din fructele și legumele proaspete pot afecta tiroida, care reglează metabolismul.

  • Scapă de orice formă de poluare și toxine

Rezervă-ți o pauză de detoxifiere anuală. Avem norocul ca în România să găsim multe locuri pline de aer curat și, mai ales, de mâncare bio, așa că vei reuși destul de repede să îți găsești un colț de țară unde să te deconectezi de la tot ceea ce înseamnă nociv.

 

Cu drag,

Déjà  Vu

Natura în mâinile tale!

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.