5 sfaturi de îngrijire a pielii pentru care nu ai nevoie de nici un produs

5 sfaturi de îngrijire a pielii pentru care nu ai nevoie de nici un produs

Internetul nu este lipsit de sfaturi de îngrijire, dar majoritatea necesită o excursie la magazinele de specialitate și o bună parte din salariul tău. Este ca și cum întreaga rețea spune: sigur, puteți avea piele strălucitoare, dar mai întâi vei avea nevoie de această cremă foarte specială sau de o excursie la biroul dermatologului.

Indiferent de tipul rutinei tale de îngrijire (minimal sau extrem), putem garanta că ai cheltuit bani pe cel puțin un produs fără să știi dacă a funcționat efectiv. Toți am fost acolo; este dezavantajul nefericit al căutării a ceea ce funcționează pentru tine.

Dar pentru că avem de-a face cu obiceiuri proaste, prezentul este cel mai bun moment pentru a încerca alte metode de îngrijire a pielii fără a sparge banca.

Să începem:

  • Limitează curățarea

Mai puține lucruri pentru rezultate mai bune? Pielea ta va fi mai fericită dacă decizi să îți speli fața doar o dată pe zi.

  • Practică cunoașterea de sine

De multe ori, suntem grabă în a ne rezolva problemele de piele și nu avem timp pentru a ne asculta cu adevărat corpul. Îți recomandăm încetinirea și realizarea faptului că, mai presus de toate, călătoria pentru îngrijirea pielii este una personală. În cele din urmă, poți constata că provocările tale fizice sunt legate de un regres emoțional sau mental, schimbând astfel complet modul în care poți atenua problema.

Oferă mai multă atenție corpului, deoarece corpul nostru răspunde la orice lucru mic petrecut în și în afara noastră. Pielea este un organ care povestește multe despre sănătatea generală a organismului nostru. Petrece timp zilnic pentru a conecta sănătatea pielii cu modul în care te simți fizic și emoțional în acea zi. Vei deveni mai conștienți de schimbările care au loc.

  • Acceptă modificările

În acest scop, poți găsi că este mai bine să sprijini orice schimbare prin care treci în loc să încerci să o acoperi. De exemplu, orice lucru care apare chiar înainte de perioada menstruației, cum ar fi crampe, sensibilitate la sân, pete, balonare este considerat sindrom premenstrual. Tindem să folosim pastile sau machiajul în loc să testam ce funcționează cel mai bine pentru noi individual. Limitarea cantității de sare, a cafeinei și tăierea zahărului te va ajuta la reducerea retenției de apa reducând astfel balonarea.

  • Scurtează dușul

Puține lucruri sunt mai satisfăcătoare decât un duș fierbinte; mai ales în timpul iernii. Cu toate acestea, a face acest lucru de zi cu zi poate de fapt, privează pielea de uleiurile sale naturale. Dușurile ar trebui să fie călduțe și nu mai mult de 10 minute. Când ieși din duș, pielea se usucă și se hidratează imediat.

  • Folosește-te de cuburile de gheață

După ce ai terminat dușul călduț,  de zece minute, poți crea iluzia de pielea mai fermă și strălucitoare prin frecarea cuburilor de gheață de pe față. Nu uita să pui mai întâi o barieră pe piele, ca o cremă, ulei sau chiar iaurt din frigider.

Cine spune că îngrijirea pielii trebuie să fie complicată? Cu aceste sfaturi este aproape imposibil să dai greș.

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.