5 secrete ale sanatatii din pamant: ARGILA

5 secrete ale sanatatii din pamant: ARGILA

sapun natural cu argile2Argila este numita si ”pamantul viu” deoarece este un medicament miraculos pentru tot corpul, reusind mereu sa gaseasca locul afectat, vindecandu-l. De mii de ani lutul misterios a fost folosit ca tratament natural de catre culturile indigene, care mancau argila pentru a-si pastra sanatatea sau se ungeau cu ea pentru ca le diminua durerile. Egiptenii foloseau argila pentru a mumifica trupurile; chinezii, grecii, romani foloseau virtutile argilei pentru a-si pastra sanatatea, propavaduind-o pentru forta sa extraordinara. Insusi Mahatma Gandhi a fost un adept fidel al tratamentelor cu argila, cunoscandu-i proprietatile.

sapun natural cu argile

Sapunul nostru „Pamantul miraculor” este simpatic si colorat, reunind un tricolor al sanatatii: argila rosie, argila alba si argila verde. Fiecare strat ascunde beneficii tamaduitoare pentru piele. Argila are o putere remarcabila de absorbtie, dar si putere antitoxica. Are deosebite proprietati cicatrizante si potenteaza fortele de aparare ale organismului. Ajuta, de asemenea, la echilibrarea radioactiva a corpului reincarcand celulele organismului cu energie vitala. Sapunul nostru va va revigora tot corpul, avand un efect tonic asupra sistemului nervos, argila oferind sapunului proprietati detoxifiante si imunostimulatoare. ” L’Argile Miraculeuse” este un remineralizant natural cu parfumul de ghimbir si ienupar , care va ofera o stare de spirit calda si prietenoasa.

Astăzi vă oferim alte 5 utilizări ale argilei, acest miracol pentru frumusețea și sănătatea corpului.

1. Ajută în îngrijirea dinților într-un mod natural. Sănătatea dinților este foarte importantă, iar afecțiunile dentare pot fi prevenite într-un mod natural folosind argila. Cu ajutorul ei vă puteți crea o pastă de dinți naturală: o linguriță de argilă albă + o picătură fenicul ulei esențial + infuzie de mușețel. Infuzia se amestecă încet cu pulberea până se obține o pastă omogenă. La sfârșit se adaugă picătura de fenicul, iar amestecul se ține într-un borcănel pe care trebuie să-l păstrați într-un loc răcoros și întunecos.

white_clay_mask2. Ajută la eliminarea acneei! De cele mai multe ori, coșurile apar în urma unei igiene proaste, care nu lasă pielea să respire. Pe lângă îngrijirea epidermei cu un săpun natural, folosirea unui burete Luffa pentru exfoliere și clătirea cu apă rece imediat după spălare, vă recomandăm să urmați și următorul tratament: creați o pastă din 2/3 pudră de argilă și 1/3 ulei de măsline. Aplicați pasta creată după fiecare spălare a feței. Dacă un coș va apărea, pudrați-l cu praf de argilă.

3. Argila vă scapă de crampele menstruale. Nu aveți nevoie decât să adăugați 1 kg de argilă în apa în care vă îmbăiați. Încercați să vă relaxați pentru măcar o jumătate de oră, până apa începe să se răcească.

bobbed_hair_styles4. Face părul să fie mai frumos și mai strălucitor. Argila face minuni chiar și pentru firul de păr. Aveț nevoie să amestecați un kilogram de argilă cu 300 de ml de apă în care ați dizolvat un vârf de cuțit de sare marină. Frământați până obțineți o pastă omogenă. Aceasta trebuie aplicată pe păr o dată pe săptămână, lăsată să acționeze măcar un sfert de oră, apoi părul trebuie clătit cu apă din abundență.

5. Vă ajută să nu vă îngrășați de Crăciun și de Anul Nou! Chiar așa, doar 3 lingurite de argila trebuie amestecate într-un pahar cu apă, care trebuie băut cu o oră înainte de a vă așezați la masă. Astfel pofta voastră va fi redusă, digestia mai bună și porția de mâncare mai mică.

 

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.