4 săpunuri Deja Vu pentru pielea ta: revigorare, hidratare, pentru ten gras și pentru ten uscat

4 săpunuri Deja Vu pentru pielea ta: revigorare, hidratare, pentru ten gras și pentru ten uscat

Revigorare – Săpunul cu lămâie, portocală și goji

„Parfum d’Agrumes” este un săpun care îți amintește de perindarea lentă a orelor de vară, leneșe şi fierbinți, cu fructele proaspete, încinse de soare, care apleacă ramurile spre pământ. Are un parfum înmiresmat, care iți dă o senzație vie și răcoroasă de amiază petrecută la umbra unui copac plin de rod,  decojind o portocală doldora de aromă.

Pe lângă parfumul de citrice, floral şi delicios, portocala şi lămâia au şi un rol revigorant pentru piele, hidratând-o şi tonifiind-o. Coaja confiată de portocală şi lămâie îi da un foarte ușor efect exfoliant, curățind pielea în profunzime. Portocala este o sursă bogată de vitamine şi calciu, lămâia are efect bactericid, antiseptic şi cicatrizant, uleiul esențial de patchouli tratează eczemele şi inflamațiile pielii, având calități de hidratare şi regenerare celulară. Fructele goji, denumite şi elixirul tinereţii veşnice, sunt folosite de mii de ani de medicina tradițională chineză. În combinație cu uleiul de melisă, care are rolul de a liniști pielea, destinzând-o,  săpunul natural „Parfum de citrice” dă fermitate pielii, luminozitate şi tinereţe. Ca o vacanță binemeritată!

Îl poți achiziționa de AICI.

 

Hidratare – Săpunul cu pudră de cuișoare

Îți recomandăm acest săpun mai ales în anotimpul rece. Dă șah-mat frigului și vântului cu săpunul nostru hidratant cu argilă alba și cuișoare.

Cuișoarele sunt cunoscute pentru proprietățile terapeutice antivirale, antiseptice, antibacteriene și tonice. Un alt efect puternic este calmarea și hidratarea în profunzime a pielii. Nu-l folosi în exces, pielea trebuie lăsată să-și folosească resursele naturale pentru a se regenera, ci folosește-l doar dimineața și seara, urmând ca după fiecare spălare sa aplici o cremă potrivită pielii tale.

Îl poți achiziționa de  AICI.

 

Pentru tenul gras – Săpunul cu lavandă și argilă albă

Pentru acest săpun am ales o combinație specială de ingrediente destinate să ajute tenul gras, tratându-l de acnee, unde este cazul. Pentru asta și-au dat întâlnire pământul, florile şi munţii. Din pământ am extras argila albă, un amestec de silicați şi fragmente de mică şi cuarț, care au efecte cicatrizante asupra pielii, vindecând pielea iritată. Florile de lavandă (provenite dintr-o cultură din România şi care în săpun sunt prezente ca puncte maronii), un ingredient nelipsit de multe veacuri în vindecarea rănilor, au efecte antimicrobiene și antiinflamatorii asupra pielii. De asemenea, uleiul esențial de patchiuli își are locul firesc în aceasta combinație pentru nelipsitele sale proprietăți: este folosit pentru tratarea eczemelor, dermatita alergică sau inflamații ale pielii. În plus, crește elasticitatea mușchilor şi a țesuturilor, iar ylang-ylang (floare-florilor) ajută la reglarea secreției de sebum.

Îl poți achiziționa de  AICI.

 

Pentru tenul uscat –  Săpunul cu morcov și salvie

„Sufletul pământului” este săpunul care ascunde inima curată a grădinii cu zarzavaturi. De aici am cules morcovii, paprika şi un mănunchi de busuioc şi salvie, o combinaţie de ingrediente speciale pentru îngrijirea tenului uscat. În special morcovul este ingredientul minune pentru tenul uscat, fiecare săpun conținând cca. un sfert de morcov. Din cămările pământului provine şi argila roșie, bogată în oligoelemente, care calmează şi reîmprospătează pielea, redând-i strălucirea. Fabricat manual, cu apa de izvor, am reuşit cu „Sufletul pământului” să preschimbăm natura din străfunduri într-un săpun natural Deja Vu, cu o compoziție catifelată, o putere mare de absorbție şi un parfum gingaș de verdețuri, care persista mult timp după folosire.

Culoarea portocaliu-maronie este dată de morcovi şi argila roşie, pistruii roşiatici provin de la boiaua dulce din compoziția săpunului, adăugată alături de morcov şi argila roşie. Parfumul îmbătător al săpunului provine de la uleiurile esențiale de busuioc şi salvie, adăugate în cantități egale, spre sfârșitul procesului de amestecare a ingredientelor. După aceea, compoziția este turnată în forme de lemn de brad, până când se întărește, urmând ca după taiere, fiecare săpun să se usuce pe rafturi de lemn, pana când e gata pentru a fi folosit.

Îl poți achiziționa de  AICI.

 

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.