4 Săpunuri Deja Vu pentru pielea ta: purificare, exfoliere, anti-îmbătrânire și anti-celulită

4 Săpunuri Deja Vu pentru pielea ta: purificare, exfoliere, anti-îmbătrânire și anti-celulită

 Detoxifiere și apărare – Săpunul cu argile, ghimbir și ienupăr

Argila are o putere remarcabilă de absorbție, dar și putere antitoxică. Are deosebite proprietăți cicatrizante și potentează forțele de apărare ale organismului. Ajută, de asemenea, la echilibrarea radioactivă a corpului reîncărcând celulele organismului cu energie vitală. Săpunul are efect tonic asupra sistemului nervos, cu proprietăți detoxificante și imunostimulatoare.

Îl poți achiziționa de AICI.

 

Exfolierea zonelor sensibile și eliminarea mirosurilor neplăcute – Săpunul cu mentă și cafea

Cafeaua este un alint pentru piele, pentru că îți va stimula circulaţia, ajutând la eliminarea apei și a grăsimilor din țesuturi, diminuând astfel aspectul de coaja de portocală. Fiind şi ușor abrazivă şi emolientă, căci conține cafea proaspăt măcinata și argilă albă, va ajuta celulele de la suprafața epidermei să fie oxigenate, conferindu-le un aspect ușor strălucitor și fin. Totuși, săpunul nu este puternic abraziv, fiind îngăduitor cu orice zonă a pielii, chiar și cu decolteul (a se evita doar in cazul în care aveți pielea iritată, de asemenea și unde aveți alunițe). Prețioasa cafea ajută de asemenea şi la eliminarea mirosurilor neplăcute, este recomandat să-l folosești după ce ai gătit bunătăți în bucătărie cu usturoi, pește sau ceapă.

Îl poți achiziționa de AICI.

 

Hidratare și regenerare – Săpunul cu aloe vera și castravete

Fiecare dintre noi ne dorim o piele fină, fără riduri, iar castravetele este un element magic în tratamentele cosmetice. Am folosit numai castraveți bio (crescuți fără îngrășăminte chimice și pesticide) din miezul cărora am făcut un piure omogen cu care am început fabricarea „iubirii verzi”. Este singurul săpun la care nu am folosit alt lichid, căci castravetele este constituit în proporție de 96,5% din apă (plină de vitamine și săruri minerale), ceea ce-l face un excelent hidratant pentru tenul obosit, matur, cu tendințe de ridare, dar şi pentru tenul cu probleme, iritat și sensibil. Separat, coaja de castravete am amestecat-o cu argila verde şi cu aloe vera, pe care le-am adăugat compoziției la sfârșit, astfel păstrându-și toate mineralele şi vitaminele. Săpunul are o culoare intensa de verde natural, dat de clorofila din castravete.

Orice ten va aprecia cantitatea impresionantă de potasiu, fier, siliciu şi fosfor din acest săpun. De asemenea, spălând-te pe față cu „L’amour Vert” în fiecare zi îţi vei bucura porii cu vitamina C, vitamina A şi alte vitamine din complexul B, toate ajutând în procesul natural de regenerare a pielii. După fiecare spălare îți vei simți pielea intens hidratată, purificată, radiantă şi proaspătă.

Îți recomandăm săpunul natural Déjà Vu „L’amour Vert” şi dacă ai probleme cu punctele negre sau cu acneea. Totodată, pentru ca nu conține deloc grăsimi, din contra, ingredientele din acest produs sunt astringente şi antiseboreice, este recomandat şi persoanelor cu tenul gras sau cu porii dilataţi.

Îl poți achiziționa de AICI.

 

Anti-celulită – Săpunul cu ceai verde, anason și ceai negru

Folosește-l la fiecare duș, insistând pe zonele cu probleme și în scurt timp vei vedea rezultatele dorite, deoarece am ales ingrediente minune care ajută organismul, refac celulele și redau frumusețea și strălucirea pielii. Fiecare duș te va tonifia și te va hidrata în același timp, te vei simți revigorată și-ți vei recapătă tonusul!

Îl poți achiziționa de AICI.

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.