4 Săpunuri Deja Vu: pentru pielea aspră, pentru păr, afrodiziac și pentru copii

4 Săpunuri Deja Vu: pentru pielea aspră, pentru păr, afrodiziac și pentru copii

Pentru pielea aspră și obosită – Săpunul natural cu scorțișoară

Acest săpun are proprietăți antibacteriene, antiseptice, antiparazitare şi analgezice, eliminând rapid bacteriile şi impuritățile.

După fiecare folosire îţi vei simţi pielea catifelată într-un mod aparte, mirosind încântător a scorțișoara. Face o spuma bogata şi cremoasa, iar aroma săpunului, accentuată de apa caldă, e de-a dreptul delicioasă, te va învălui oferindu-ți o stare de bine, calmându-te şi echilibrându-te emoțional. Parfumul persistă pe piele mult timp după ce ai făcut duș. De asemenea, poți să-l folosești şi pentru a îndepărta mirosurile neplăcute de pe mâini, hidratându-le în același timp.

Este foarte potrivit şi pentru pielea obosită sau aspră, scorțișoara antioxidantă alături de uleiul de măsline hidratând pielea în cel mai plăcut mod cu putință, stimulând circulația şi tonificând țesuturile. În plus revitalizează pielea crăpata şi bătătorită a tălpilor, având efect asupra îmbunătățirii circulației periferice la cei care au mai tot timpul picioarele reci. De asemenea, poți să-l folosești şi pentru a îndepărta mirosurile neplăcute de pe mâini, hidratându-le în același timp.

 

 

Pentru păr îngrijirea părului – Săpunul natural cu urzică și ricin

Am ales cu grijă ingrediente benefice şi hrănitoare pentru păr şi rădăcina lui, dar şi pentru pielea capului (căci şi ea este la fel de importantă). Am pus muuult ulei de ricin, care se știe că-i foarte important, fiindu-i cunoscute proprietățile regeneratoare şi nutritive pentru păr, urzica (bunica sigur v-a zis cât e de bună), rozmarinul, care stimulează creșterea parului şi stopează căderea lui, argila verde, care reface echilibrul natural al părului absorbind excesul de ulei de la suprafața scalpului, purificând folicul capilar, sulf, cocos şi uleiuri esențiale de tea tree şi ylang-ylang.

Toate acestea acționează blând şi protejează părul, conferindu-i rezistență şi lăsându-l fin, strălucitor, cu un suav parfum natural (foarte plăcut). La primele spălări e posibil ca părul să rămână puțin încâlcit şi ușor aspru, dar asta se va remedia după câteva spălări, dați-i timp firului de păr să se obișnuiască cu ingredientele. După câteva luni de folosire veți observa vizibil cum părul se regenerează şi respiră mai uşor, nemaifiind îmbâcsit de toate produsele cosmetice de pe piață.  Mai ales daca aveți părul vopsit, „Brin de Raiponce” poate face minuni pentru firul de păr greu încercat de atâtea chimicale.

Este foarte bun pentru părul normal sau gras, uscat sau cu mătreață, fiind denumit şi „şamponul solid pentru toate tipurile de par”. Așteptați-va însă la ceva mai multa spuma decât in cazul șamponului şi asta datorita uleiului de ricin din compoziție.

Îl poți achiziționa de AICI.

Tonifiere și afrodiziac – Săpunul cu grapefruit, papaya și kiwi

O mireasma înălțătoare, pe care o sorbi cu pofta, iți încălzește inima și te invita la zbor. Daca zeii s-ar îmbăia, ar alege săpunul nostru, va spunem sigur, prea plăcută e nuanța deosebită de citrice, prea cremos e săpunul, prea lasă pielea fina, dulce și frumoasă. E săpunul de care pur si simplu te îndrăgostești, pentru ca nu doar are grijă de tine, dar îți oferă de fiecare dată o stare de bine, de optimist, ca la începutul unei iubiri.

Parfumul proaspăt al acestui săpun îți va înălța spiritul în fiecare dimineață, ajutându-te să începi o zi plina de optimism, căci viața e frumoasă, iar un strop de pasiune o face și mai plăcută.

Îl poți achiziționa de AICI.

 

Pentru pielea copiilor, dar și pentru pielea sensibilă – Săpunul natural cu miere, mușețel și gălbenele

Acest săpun curăță pielea cu blândețe, o hrănește si previne iritațiile. Este un săpun fără parfum (nu am folosit ulei esențial), hrănitor, calmant și antibacterian. Poate fi folosit atât pentru piele cât și pentru păr. După fiecare băită, săpunul lasă pe piele un strat protector, care protejează copilul de impuritățile din mediul înconjurător.

Îl poți achiziționa de AICI.

 

 

 

 

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.