30 de motive pentru care românii s-au întors în librării

30 de motive pentru care românii s-au întors în librării

Timp de zece ediții de campanie Te aşteptăm în librărie!, Editura Herald a reușit să readucă în atenția publicului fascinanta lume a cărților, stimulând lectura și interesul pentru cărți prin intermediul unor acțiuni desfășurate în librării.

Cu sprijinul celor 90 de librării partenere, care au găzduit anul acesta oferta campaniei formată dintr-o selecție eclectică de 30 de titluri, Editura Herald cultivat interesul oamenilor de a veni la librărie, de a răsfoi titluri noi, de a participa la ateliere de dezvoltare personală sau lansări de carte și, mai ales, de a interacționa cu librarii care au avut de oferit incitante recomandări de lectură pentru toate gusturile.

Cărți deschise pentru minți deschise a devenit un slogan care promovează curiozitatea intelectuală și interesul pentru cunoaștere, iar seria de evenimente culturale, derulate în cadrul campaniei, au încurajat oamenii să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate în librării și să medieze întâlnirea cu autori și specialiști în diverse domenii.

În cadrul campaniei de anul acesta au avut loc lansări ale cărților precum „Ghidul căsniciei”, „Dansul relațiilor”, „Dansul furiei”, titluri ale cunoscutei autoare Harriet Lerner, Introducere în psihotanatologie de Ionel Mohîrţă, unde s-a discutat despre una dintre problematicile esenţiale care au frământat omenirea de-a lungul istoriei şi anume procesul morţii.

Cu prilejul lansării în colecţia Arta Regală a titlurilor: „Masoneria şi înţelesul ei tainic”, de Walter Leslie Wilmshurst şi „Legendele, miturile si simbolurile Francmasoneriei”, de Albert MacKay, care a avut loc la Librăria Humanitas Cişmigiu din Bucureşti, luni, 8 octombrie, s-a discutat despre legende, mituri, simboluri masonice, despre fenomenul Francmasoneriei la nivel naţional şi internaţional.

Totodată, publicul din Braşov a avut ocazia să cunoască mai bine anumite noţiuni din teoriile psihologice și educaționale care ne ajută să avem o bună comunicare și o dinamică armonioasă în relația copil-părinte, la Librăria „Şt. O Iosif”, pe 20 septembrie, cu ocazia lansării volumelor din colecţiile Parentaj şi Mindfulness: „Familia Conştientă” de Shefali Tsabari, și „Pe locuri, fiţi gata…respiraţi”, de Carla Naumburg.

Seria evenimentelor culturale din cadrul campaniei naționale „Te aşteptăm în librărie!” a continuat cu lansarea cărților Noaptea întunecată de Sfântul Ioan al Crucii, „Femeia șaman. Istorie, mitologie și șamanism modern”, de Octavian Simu,

Campania „Te aşteptăm în librărie” s-a încheiat pe 2 noiembrie la Timișoara, la Librăria Cartea de Nisip, cu lansarea cărții „Povesti cu o pisică roşie si alte reverii” de Sorin Lucaci și Paul Suciu. Lansarea a fost însoţită și de o expoziție de fotografie.

Prin sprijinul tuturor celor implicați: librari, cititori, parteneri, sponsori, s-a creat o comunitate de oameni care fac un obicei din vizita la librărie, care își invită cu ei familia și prietenii, pentru a găsi împreună cărţi de citit în orice moment.

Campania s-a bucurat și de sprijinul partenerilor speciali, Herbagen, VivaNatura, Deja Vu Natural și Kaya Print care au contribuit calitativ la succesul proiectului.

 

 

 

Share with

Lasă un răspuns

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.