Livrare gratuita la peste 150 lei

Livrare si retur

Livrare si retur

Cât costă transportul? 

Costul livrării este de 15 lei în localitățile din rețeaua curierului DPD, oriunde in Romania. 

Livrare gratuită la comenzi peste 150 lei 

Dacă valoarea produselor alese de tine este de peste 150 lei, costul transportului este suportat de noi. 

Termen de livrare 

Dacă transmiteți o comandă în intervalul luni-vineri, înainte de ora 15:00, vei primi produsele în termen de 2 zile lucrătoare. Comenzile primite în weekend vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.  

Opțiuni la livrarea prin curier DPD 

POLITICA DE RETURNARE 

Politica de reurnare a produselor se aplica doar in cazul persoanelor fizice conform legislatiei in vigoare. 

CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs comandat de pe www.dejavunatural.ro in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. 

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 zile de la receptionarea de catre SC DEJAVU NATURAL SRL. a produslui returnat. 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. 

Nu se admit la retur: 

Produse de îngrijire personală (inclusiv Cosmetice) din motive de protecție a sănătății clienților, aceste produse nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate; 

Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse 

Produse achizitionate de la alte magazine 

Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal) 

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare. 

Unele din masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane. 

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR 

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos: 

Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor enumerate mai sus 

Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail vanzari@dejavunatural.ro 

Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii. 

Expediati coletul la adresa mentionata pe formularul de retur: Bucuresti, Str. Aristide Pascal nr. 29-31, Sector 3, telefon: 0743669485 

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra. 

In cazul in care se solicita inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc). Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea returului. 

0